Feest in Harderwijk

Regio 7
Datum: 2019-04-20

Locatie: Rietmeen 1-5, Harderwijk  |  Plaats: Harderwijk, Nederland

 Feest bij kwekerij de Stadsweiden in Harderwijk

 


Op zaterdag 20 April 2019
, de zaterdag voor het paasweekeinde, viert Kwekerij De Stadsweiden de gehele dag feest. De oprichters, en tevens de gebroeders Jan en Johan van Straaten, inmiddels beide 80 jaren oud vieren dit jaar dat ze 60 jaar als ondernemer aan het werk zijn en tevens is het dit jaar 45 jaar geleden dat ze met de huidige kwekerij gevestigd zijn aan de Rietmeen 3 te Harderwijk.

Deze dag zal de kwekerij geopend zijn en kan een ieder de gehele kwekerij bezoeken, vragen stellen aan het personeel en met eigen ogen bekijken hoe de Hortensia van stek tot de uiteindelijk bloeiende plant gestekt en geteeld wordt.


Het is tegenwoordig een super modern bedrijf wat zeker het bezoeken waard is, waar jaarlijks inmiddels een kleine 2 miljoen hortensia’s gekweekt worden
De verwachte openingstijden zullen zijn van 10 uur t/m einde in de middag, ook zal de inwendige mens niet vergeten worden en zullen er hapjes (BBQ) en drankjes zijn.

Ook andere verenigingen zullen hier aanwezig zijn, Groei en Bloei, een Imker, de natuurtuin, een pentekenaar met diverse bezienswaardigheden van Harderwijk, ook zullen er deze dag video opnames gemaakt gaan worden en verwacht ik dat er ook een dia / film presentatie zal draaien over de kwekerij van het verleden en heden.


Als het weer de komende weken het toelaat zal ook de perkplantenverkoop van start gaan en uiteraard is de bijgelegen kamerplanten winkel ook open.
Vorig jaar is het bezoekers aantal de 1000 bezoekers gepasseerd.

Regio 7 zal in ieder geval de gehele dag met ons regiowinkeltje staan. en hopen deze dag ons regiokas te kunnen aanvullen en onze hobby te promoten. We zullen het zeker waarderen als wij deze dag onze eigen leden maar eventueel ook de leden uit het land mogen ontmoeten.

De activiteit is kostenloos, en zeker heel interessant om te bezoeken als je van bloemen en planten houdt
Voor 20 April krijgt U zeker via de mail hier nog meer over te horen, maar noteer het alvast in Uw agenda.
Kwekerij De Stadsweiden , Rietmeen 3 te Harderwijk > feest op 20 April 2019.

Impressie Lentefeest:

Bedrijfsimpressie

 

Adres
Rietmeen 1
3844 HM Harderwijk, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 2019-04-20

Powered by iCagenda